Antwerpen is de grootste stad in België. Het ligt in het centrum van het land en wordt omgeven door Duitsland, Frankrijk, Nederland en Italië. De luchthaven ligt naast de rivier de Molen en ligt op 20 kilometer van Brussel. De luchthaven werd geopend in 2021 en is een van de drukste luchthavens in Europa. Er zijn veel verschillende transportopties om uw bezoek aan Antwerpen gemakkelijker en aangenamer te maken.

Taxi huren naar de luchthaven

Er zijn verschillende soorten transport beschikbaar bij het reizen via de luchthaven van Antwerpen. U kunt gebruikmaken van de volgende luchthavenoverdrachtsdiensten om uw bestemming te bereiken: de Euroline-treinen, de busdienst van Thalang Airport en de Belgische State Bus (TSB) Service. Voor sneller transport kunt u overwegen om een taxi te gebruiken. Taxi’s in Antwerpen zijn zeer gebruikelijk en er is een zeer goede selectie van auto’s om uit te kiezen, evenals betrouwbare taxichauffeurs.

U vindt Taxi’s in Antwerpen in twee verschillende typen: de luchthaven transfer taxi en de autoverhuur. Als u van de luchthaven naar Brussel reist, kunt u de Euroline-trein gebruiken. Het loopt in heel België en het Verenigd Koninkrijk. De snelste manier om Antwerpen te bereiken, is door de Belgische staatsbus (CTBS) te gebruiken die de meeste van de belangrijkste grachten van de stad in de meeste grachten van de stad gaat. De reis duurt ongeveer 2 uur.

Een taxi in Antwerpen kan een dure bedrijf zijn als u de reis online boekt. Dit komt omdat ze in rekening worden gebracht voor elke kilometer die u rijdt, en ze bevatten geen andere transportkosten, zoals de kosten van de cabine of de kosten van het salaris van de chauffeurs. Als u echter van het vliegveld naar het hart van de stad reist door een gehuurde auto, zullen de kosten zeker minder zijn. Bovendien kunt u mogelijk kortingen van de bestuurder krijgen. Voordat u een taxi boekt, moet u ervoor zorgen dat het efficiënt, betrouwbaar is en voldoende ruimte heeft voor uw bagage en ook een bestuurder die Engels spreekt.

U kunt geld besparen op uw hotel en vlucht als u uw transport van de luchthaven van Antwerpen met een ingehuurde autoverhuur regelt. Er zijn een verscheidenheid aan autoverhuurbedrijven beschikbaar in de hele stad en velen van hen bieden vervoer naar de luchthaven. Boeking vooruit kan je redden van Last Minute Hassles. Bovendien hoef je niet in de rij te staan wachten op een taxi om aan te komen.

Als u wilt reizen naar andere plaatsen in de stad, zoals Brugge of Namur, kunt u een bus of metro rijden. Deze vervoerswijzen zijn goedkoop, maar ze passen misschien niet zoveel ruimte als taxi. Bovendien, als u toevallig uit het stadscentrum gaat, moet u de openbare bus gebruiken, wat niet alleen traag is, maar ook verpakt. Als u op zoek bent naar het Nederlandse platteland, is de beste transportmodus een fiets. U kunt een fiets huren in een van de fietsverhuur in de buurt van de stad Antwerpen.

Tags : Antwerpen Taxi Centrale

 

 

Taxi huren naar de luchthaven